Priser

PRISER

Erbjudande 2024 10 extra minuter på ett behandlingstillfälle

Jag som terapeut diagnostiserar och behandlar dina besvär relaterade till kroppens rörelseorgan. Mitt främsta mål är att återupprätta kroppens funktion så att dess olika delar samarbetar på bästa möjliga sätt.

Jag gör fysikalisk undersökning med segmentell rörelsepalpation, ortopediska provokationstester, aktiv (muskelaktivering MET) och passiv ledmobilisering (artikulation), avancerad mjukdelsbehandling, myofasciella triggerpunktsbehandling, Strain and counter-strain (somatisk dysfunktion (är ingen sjukdom) – nedsatt eller förändrad funktion i somatiska nervsystemet, nerver som går ut till skelettmuskulaturen (SCS)), idrottsmassage. Jag ser även på hur din kroppshållning och rörelsemönster förhåller sig till din  smärtproblematik. Ur ett biomekanisk perspektiv hur din kraft, belastning, rörelseomfång, muskelkedjor och andningsmekanik fungerar.

Vid ditt första besök hos mig får du fylla i en hälsojournal och din medicinska historia.

Jag ställer frågor relaterade till ditt besvär eller skada och därefter görs en noggrann fysikalisk undersökning. För att säkerställa en diagnos gör jag en neurologisk undersökning – motorik, sensorik och senreflexer med ortopediska och segmentella funktionella tester, som sedan ligger till grund för en personlig behandlingsplan.

I de fall jag upptäcker tillstånd som inte lämpar sig för min behandling hänvisar jag dig till lämplig specialist. För att kunna ge dig bästa möjliga behandling samarbetar jag med Osteopater M.Sc., D.O, BSc, Leg. Kiropraktorer, Leg. Naprapater, Idrottsläkare, Leg.- sjukgymnaster och fysioterapeuter m.fl.

Klicka på fliken Symptom eller Fotbollsskador för att läsa mer om ditt besvär eller skada.

 


 

NYBESÖK BEHANDLING, DIAGNOS AV FOTBOLLSSKADA
Ca 80-90 min 1 695 kr

När du besöker min fotbollsklinik får du fylla i en hälsojournal och din medicinska historia. Jag för en noggrann fysikalisk undersökning. För att säkerställa en diagnos av din fotbolls- eller idrottsskada gör jag en neurologisk undersökning – motorik, sensorik och senreflexer med ortopediska och segmentella funktionella tester, som sedan ligger till grund för en personlig behandlingsplan. Rehabinstruktioner och tillägg för din nuvarande rehab. Uppföljning av din skada görs via mail, sms eller samtal på telefon tills läkning/rehab är klar och åter i ordinarie träningar.

 


 

ÅTERBESÖK & BEHANDLING AV FOTBOLLSSKADA & IDROTTSSKADA
60 min 1 100 kr

Uppföljning av din fotbolls- eller idrottsskada. Behandling och fysikalisk undersökning för att se dina framsteg i läkningen. Rehab genomgång om ytterligare övningar skall läggas till.

 


 

TERAPEUTISK BEHANDLING
60 min 950 kr

Skador eller besvär kan t.ex. vara Huvud/Nacke/Axlar/ Skuldror – Huvudvärk, Käksmärta, Axel-/Skulder smärta. Armar/Överkropp/ Ländrygg – Ont i armen, andningsbesvär relaterat till muskelspänningar, Ryggskott eller Ryggsmärta i svanken.

Höft/Ben/Knä/Fötter – Värk i höften, Ischias, Ont i benen, knä smärta eller Menisk-/ Korsbandsskada, vrickat foten eller häl smärta. Känselbortfall på ett specifikt område – t.ex. Nacke, Arm eller Fingrar, Skuldra, Ben eller Fot.
Jag ser fram emot att kunna hjälpa dig! Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller funderingar inför ditt besök.

 


 

RÅDGIVNING, SKADOR ELLER LÅNGVARIGA TILLSTÅND 60 min
60 min 500 kr

Om du har en skada, akut skada (som är undersökt av en läkare), röntgen utlåtande, fundering  om vilken skada/diagnos/utlåtande du fått av läkaren eller övriga besvär. Du behöver få mer specifika råd eller information. Jag kan hjälpa dig att se vilka kringliggande strukturer som kan vara orsaken och förklara för dig mer ingående och ge dig varför det uppstått.

Berätta om när, var och hur händelsen uppstod av ditt trauma. Försök berätta så mycket du kan för att jag skall kunna ge dig den bästa informationen. Jag kan ge dig support för att må så bra som möjligt.

Du får en bokning i min kalender och när betalningen är gjord kommer jag utreda din fråga.

Varje individ och situation är unik.



IDROTTSMASSAGE
FÖRE ELLER EFTER TRÄNING/MATCH/TÄVLING
60 min 930 kr
40 min 690 kr

Idrottsmassage och stretching. En terapeutiskt inriktad massageform där handgrepp och metod anpassas för att behandla ett specifikt besvär, syftar sig till att öka blodcirkulationen och mjukdelarnas elasticitet. Stretchings syfte är att förbättra funktionen och rörlighet i dessa strukturer. Bra för hårda träningspass, matcher eller tävlingar, bättre återhämtning, återuppbyggnad, starkare muskler och uthållighet.

 


 

STRECHING, LEDMOBILISERING, LONGERING
30 min 590 kr

Definition av stretching, en separation av båda ändarna av en muskel- eller mjukvävnadsstruktur från varandra för att förlänga den. Syftet är att förbättra funktionen och rörlighet i dessa strukturer. Artikulära, intraartikulära (specifika) och extraartikulära (över ett större område) strukturer kan begränsas och påverkas med sin överdrivna spänning eller segmentella strukturer.
Bra före eller efter hårda träningspass, matcher eller tävlingar.

 


 

ORDINÄR MASSAGEBEHANDLING
60 min 900 kr

Du får fylla i en hälsojournal och din medicinska historia. Jag gör en fysikalisk undersökning och behandling för dina besvär. Exempel på vanliga besvär är rygg- och nacksmärtor, ryggskott, migrän, smärtor i skuldrorna, arm eller ben, ischias m.fl.


Presentkort

Ge bort en upplevelse med omtanke istället för materiella saker! Ett presentkort för en behandling är den perfekta gåvan för den som uppskattar att unna sig lite lyx i vardagen. En omtänksam gest kan stanna kvar i hjärtat mycket längre än en sak.
Perfekt för vänner, kollegor, någon i familjen, nya bekantskaper, födelsedagar, jubilarer eller din partner!
Presentkort finns att köpa på kliniken. Giltighet för presentkortet 3 år från inköpsdatum.
Valfritt belopp. Se behandlingar som utförs under denna sida.

 


BETALNING
MED BANKKORT, KONTANT, PRESENTKORT

Vid fakturering till din fotbollsklubb/idrottsförening. Skall godkännande från klubbansvarig göras innan besöket. Kontaktpersonens telefonnummer och adress anges. Uppvisa medlemskap i din fotbollsklubb/spelarlicens/idrottsförening.

Kliniktider 

Måndag - Torsdag 11.00 - 20.00
Fredag 11.00 - 17.00
Söndag 14.00 - 18.00